Raadplegingen


De raadplegingen zijn steeds op afspraak.

Een afspraak maken kan via de website, via de app of telefonisch. Telefonisch afspraken maken gebeurt bij voorkeur tussen 8 en 12h of tussen 13h30 en 17h30. Meer en meer mensen boeken hun afspraak elektronisch. Wij juichen dit toe omdat op deze manier de telefoondruk aanzienlijk vermindert. Lukt het niet om elektronisch een afspraak te maken, stuur gerust een mail naar het secretariaat.

Uiteraard kan U niet voorzien wanneer U ziek wordt. Zijn alle afspraken online ingenomen en wenst u dezelfde dag te kunnen langskomen, neem dan gerust telefonisch contact op.

De duur van een consultatie is ongeveer 15 min. Indien u verwacht dat dit onvoldoende zou zijn of in het geval van een verzekeringsonderzoek, psychologisch gesprek, pre-operatief onderzoek, elektrocardiogram, uitstrijkje, gelieve dit te vermelden bij het maken van de afspraak. Bij een afspraak voor een bloedonderzoek of verzekeringsonderzoek is het meestal nodig om nuchter te zijn.

Gelieve voor elke persoon die onderzocht moet worden een afspraak vast te leggen (telefonisch vermelden met hoeveel personen u wenst langs te komen of elektronisch meerdere afspraken maken).

De raadplegingen zijn op afspraak maar door omstandigheden kan het zijn dat u een kleine wachttijd moet voorzien. Mogen wij u vragen om wel tijdig aanwezig te zijn op uw afspraak of bij annuleren minimum 2 uur voordien te verwittigen. Op deze manier kunnen wij andere mensen verder helpen. Bij niet tijdig annuleren of niet nakomen van de afspraak, kan de consultatie u toch aangerekend worden. Hierbij  is geen terugbetaling voorzien.

Gelieve steeds volgende documenten mee te brengen: identiteitskaart (of kidsID of ISI+kaart), vignetten van de mutualiteit, eventueel formulier vertrouwelijk bij langdurige arbeidsongeschiktheid. Indien nodig graag ook verzekeringsformulieren bij sportongeval of verkeersongeval meebrengen.

Sinds enige tijd beschikken wij over bancontact. Wij verkiezen deze betaalmethode. U kan echter nog steeds cash betalen.

Bevriezen van wratjes of kleine huidletsels: steeds vermelden bij reden van afspraak aub